Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

Ο «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» ΤΙΜΗΣΕ «ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ»


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Μια ακόμη εξαιρετική εκδήλωση, που διοργανώθηκε με αφορμή «Τη παγκόσμια ημέρα της Γυναίκας», ολοκληρώθηκε χθες με απόλυτη επιτυχία από την Λαογραφική Εταιρεία Θρακομακεδόνων στο Πνευματικό Κέντρο Θρακομακεδόνων.
Ομιλητής ο μοναδικός ιστορικός Λευτέρης ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ. Εισηγήτρια του θέματος και παρουσιάστρια του ομιλητή η γραμματέας του «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ» κα Αργυρώ Ζησίμου.
Η εκδήλωση έχει βιντεοσκοπηθεί. Για τους φίλους μας αλλά και για όλους όσους λατρεύουν τις πρωτότυπες ιδέες και εκδηλώσεις θα γίνει προσπάθεια να αναρτηθεί στο διαδίκτυο γιατί αξίζει να πληροφορηθείτε μέσα από τον χειμαρρώδη λόγο του ομιλητή τον ρόλο της γυναίκας στη ζωή μας, όπως την αντιλαμβανόταν πριν από 2500 χρόνια ο ΣΟΦΟΚΛΗΣ και την κατέγραψε ο μεγάλος αυτός τραγωδός στις 7 τραγωδίες, που σώθηκαν, από τις 123, που έγραψε!
Στο τέλος της εκδήλωσης παραδόθηκε στον ομιλητή αναμνηστική πλακέτα και δώρα παραγωγής «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ». Την εκδήλωση παρακολούθησαν πολλοί καθηγητές της μέσης εκπαίδευσης καθώς επίσης η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Θρακομακεδόνων κα Χρύσα Δουρίδα, οι εκπρόσωποι των Ροταριανών Πάρνηθας κ.κ. Γιάννης Φρέρης και Δημήτρης Αυγερίκος, τους οποίους και ευχαριστούμε.


Για το Διοικητικό Συμβούλιο,

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΒΑΝΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Unknown

Συγγραφέας & Συντάκτης

Η Λ.Ε.Θ. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ασχολείται με όλες τις εκφάνσεις του λαϊκού πολιτισμού. Εξετάζει, καταγράφει και ταξινομεί όλα όσα ένας λαός κατά παράδοση λέγει, ενεργεί και πράττει σε συλλογικό επίπεδο ψυχικής και κοινωνικής ζωής του λαού σε τοπικό ή εθνικό επίπεδο και συνεπώς ποικίλει.